Drillpro Акумулаторен тример храсторез

SKU: N/A

Спецификации
Име: Drillpro Акумулаторен тример храсторез
Материал: метал + ABS
Цвят: Син
Батерия: Литиево-йонна батерия 15000АH (съвместима с Макита)

Сравни

107.00лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

Спецификации
Име: Drillpro Акумулаторен тример храсторез
Материал: метал + ABS
Цвят: Син
Батерия: Литиево-йонна батерия 15000АH (съвместима с Макита)

Характеристика
Удобна безжична ножица за жив плет: изработена от лек, но здрав инженерен ABS  метал и се захранва от акумулаторна литиева батерия, което го прави преносим за използване. Остро и издръжливо острие: подобреното двойно острие е устойчиво на ръжда,  замърсяване и окисляване, достатъчно остро за подрязване на клонки с лекота и с висока твърдост за дългосрочна употреба. Безопасен и лесен за работа: твърда и здрава дръжка с противоплъзгащ дизайн, осигурява удобно усещане за захващане след продължителна работа. Удебелена ABS защитна преграда, за да ви предпази от пръскащите се клони и листа. Силна мощност: Помага за лесно и бързо извършване на работата по подрязване и рязане. Широки приложения: подходящ за подрязване на клонки, рязане на цветя и растения, озеленяване, подрязване и др.

Пакетът включва
1 х ножица за жив плет
1 x Капак за острието
1x Батерия
1 х зарядно устройство

Относно Drillpro
“Инструментите трябва да бъдат помощници на нашата мъдрост, а не претекст да спрем.”
Drillpro забеляза, че професионалните инструменти са скъпи и обикновено изискват закупуване на пълен комплект, а не отделни части. И много инструменти са изключително неефективни поради големия си мащаб, ограничените приложими сценарии или сложната операция. Нашата мисия е да разработим по-ефективни инструменти и да намалим разходите, което би могло да улесни започването на работата Ви.

Drillpro акумулаторен храсторез тример тример акумулаторен храсторез Drillpro Drillpro тример акумулаторен храсторез тример храсторез акумулаторен Drillpro тример храсторез акумулаторен Drillpro Drillpro акумулаторен храсторез тример храсторез Drillpro акумулаторен тример

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drillpro Акумулаторен тример храсторез”

There are no reviews yet.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop